Τρίτη 6 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες ναρκωτικών

Δύο σπείρες, που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης στην Αθήνα, εξάρθρωσε τις τελευταίες μέρες η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, την πρώτη σπείρα αποτελούσαν δύο Ελληνες κι ένας Αλβανός, που συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε αστυνομικό ένα κιλό κοκαΐνη, αξίας 19.000.000! Πρόκειται για τους Χρήστο Ψαρρά, Αθανάσιο Κατσαγάνη και Ιλίρ Πρόφκα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Τη δεύτερη σπείρα αποτελούσαν τέσσερις Αλβανοί, που συνελήφθησαν στην Κυψέλη, όπου και δρούσαν. Οι Ιλίρ Χόντο, Εντουάρτ Αγκαράι, Α. Μούσκατς και Τζ. Μούσκατς φέρονται να διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής της Κυψέλης. Απ' την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι τέσσερις άνδρες για να κρύβουν τα ναρκωτικά που πουλούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 κιλό ηρωίνη, 250 γραμμάρια κοκαΐνη, δύο ζυγαριές ακριβείας και 170.000 δραχμές.

Τέλος, στο Παλαιό Φάληρο συνελήφθη ο ναυτικός Δημήτρης Μπουζούνης, ο οποίος διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 590 γραμμαρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ