Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 16 Μάρτη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Νάουσας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Φαρμακευτική κάνναβη - ναρκωτικά: Μύθοι και αλήθειες», στις 7 μ.μ., στην Εστία Μουσών. Θα μιλήσουν ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, ο Παναγιώτης Γεωργάκας, νευρολόγος - ψυχίατρος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ, επιστημονικά υπεύθυνος του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ», και ο Ελευθέριος Μέλλος, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής σε Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών - ΟΚΑΝΑ.

Την Κυριακή 17 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Ωραιόκαστρο (στο «Ρακόμελο»), σε εκδήλωση για την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσει ο Αγγελος Θεμελής, υποψήφιος δήμαρχος.

Την Πέμπτη 21 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από το Δ' Διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στη Λευκάδα (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου), θα παρουσιαστούν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για δήμο και Περιφέρεια. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βεροιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας.

Την Κυριακή 17 Μάρτη, στις 11.30 π.μ., στη Φλώρινα (αίθουσα συνελεύσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Ευθυμία (Μιμίκα) Ναλπαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας. Θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Τη Δευτέρα 18 Μάρτη, στις 11.15 π.μ. ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς και στη συνέχεια θα μιλήσει στο διοικητικό προσωπικό.

Την Τρίτη 19 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Λαμία, στην Αίθουσα Β' του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμιέων, σε εκδήλωση για την Υγεία, θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Γιώργος Δελιχάς, υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ρέθυμνο (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς), θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του νομού και θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ