Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Αθλιο παιχνίδι σε βάρος των ελαιοπαραγωγών

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Σκοπελίτης, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΣΕΑ σχετικά με το πρόβλημα της επιδότησης των ελαιοπαραγωγών τονίζει τα εξής:

«Για μια άλλη φορά οι υποσχέσεις του υπουργού Γεωργίας που σχεδόν με θριαμβευτικό τρόπο ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Αιγαίου αποδείχτηκαν κάλπικες, αφού δεν αποσύρθηκε η εκβιαστική υπουργική απόφαση και οι Συνεταιρισμοί εξακολουθούν να ζητούν από τους παραγωγούς να υπογράψουν τις επαίσχυντες δηλώσεις προκειμένου να τους καταβληθεί η επιδότησή τους. Αυτό μας καταγγέλλουν ελαιοπαραγωγοί από πολλά ελαιοπαραγωγικά χωριά.

Καταγγέλλουμε αυτόν τον εμπαιγμό του υπουργού Γεωργίας και το άθλιο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος των ελαιοπαραγωγών του νησιού μας και απαιτούμε την άμεση υλοποίηση των όσων υποσχέθηκε και που ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου του υπουργείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα απαιτούμε: Την καταβολή της προκαταβολής της επιδότησης στο σύνολο της πραγματικής παραγωγής που πιστοποιείται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά - τιμολόγια άμεσα και σε όλους τους παραγωγούς, χωρίς να απαιτείται από αυτούς η υπογραφή της επαίσχυντης δήλωσης.

Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς να απαντήσουν αγωνιστικά σ' αυτόν τον εμπαιγμό απαιτώντας την υλοποίηση της υπόσχεσης του υπουργού Γεωργίας και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου της 10ης Δεκέμβρη που θα αποτελέσει απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ