Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, απ' την Παρασκευή έως και την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου της ΚΕ, στο οποίο συμμετείχαν ακόμα ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Σ. Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κρήτης, ο Γ. Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕΟΕ.

Την Παρασκευή μίλησε σε μαζική σύσκεψη φορέων και κατοίκων του δήμου Πλατανιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μάλεμε, ενώ αργότερα σε εκδήλωση της ΤΕ Ρεθύμνου, στο Πνευματικό Κέντρο Ατσιπόπουλου.

Το Σάββατο είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη, αμέσως μετά με εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας στο νομό Χανίων, ενώ το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση της ΤΕ Χανίων, στο κέντρο «Αλκυών» στο Μάλεμε. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφτηκε το παραδοσιακό καφέ «Κήπος» στο κέντρο των Χανίων όπου τον υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ομιλία του σε εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου, στο κέντρο «Ανοδος» στο Γάζι.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα από τις ομιλίες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στις κομματικές εκδηλώσεις, ενώ αύριο θα δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στην Υγεία, όσο και από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ. Κουτσούμπας στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV» το βράδυ της Κυριακής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ