Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ενισχυμένη η «Εργατική Ενότητα» στις αρχαιρεσίες

Ενισχυμένη σε ψήφους και έδρες αναδείχθηκε η «Εργατική Ενότητα» (ο συνδυασμός των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ) στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 2/2 στο πλαίσιο του 33ου Συνεδρίου της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Στις εκλογές ψήφισαν 41 αντιπρόσωποι.

Η «Εργατική Ενότητα» έλαβε 35 ψήφους (από 32 στο περασμένο συνέδριο) και κατέλαβε 13 έδρες (από 12) στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης, εξέλεξε 3 έδρες στην Εξελεγκτική Επιτροπή και έναν αντιπρόσωπο στη ΓΣΕΕ.

Η «Ενωτική Κίνηση Ακαρνανίας» έλαβε 6 ψήφους και κατέλαβε 2 έδρες στο ΔΣ, ενώ δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο για την Εξελεγκτική Επιτροπή και για αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.

  • Αύριο Σάββατο, στις 5 μ.μ., θα γίνει το 33ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Το Εργατικό Κέντρο καλεί τους αντιπροσώπους και τα ΔΣ των Σωματείων να συμμετάσχουν στη συζήτηση για την οργάνωση των εργατών και τη συμμετοχή της νεολαίας, την ισχυροποίηση των σωματείων, των διεκδικήσεων και των αγώνων, κόντρα στις κυβερνήσεις και τους επιχειρηματικούς ομίλους.
  • Το 31ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2, στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ