Σάββατο 7 Μάρτη 2020 - Κυριακή 8 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βιβλιοπαρουσιάσεις εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής»

Η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της ανάγκης να βελτιωθεί η σχέση των εργατών με το μαρξιστικό και προοδευτικό βιβλίο, με τις αξιόλογες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», πραγματοποιεί τις παρακάτω βιβλιοπαρουσιάσεις:

-- Οι ΚΟ στα Τρόφιμα - Ποτά, την Κυριακή 15 Μάρτη, στις 11 π μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Τροφίμων - Ποτών (Κοδράτου 21) το βιβλίο «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», με ομιλητή τον Κώστα Μπορμπότη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ στο Μέταλλο, την Τρίτη 17 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος), το βιβλίο «Μισθός, Τιμή, Κέρδος» (Κ. Μαρξ), με ομιλητή τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Οι ΚΟ στην Ενέργεια, την Κυριακή 22 Μάρτη, στις 11 π.μ. στα γραφεία του κλαδικού Σωματείου Ενέργειας (Αριστοτέλους 11-15), την έκδοση με έργα του Λένιν «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ στον κλάδο του Τύπου, στη Χημική Βιομηχανία, στην Κλωστοϋφαντουργία και τον Ιματισμό, την Κυριακή 22 Μάρτη στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Βιομηχανίας (οδός Κολωνού) το βιβλίο «Η Ευρώπη στο προσκήνιο», με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ στο Φάρμακο και στην ΕΥΔΑΠ, την Κυριακή 29 Μάρτη, στις 11 π.μ. στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27) το βιβλίο των Μαρξ - Ενγκελς «Για τον αναρχισμό». Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Εκθεση βιβλίου και βιβλιοπαρουσίαση στο Αγρίνιο

Εκθεση βιβλίου και βιβλιοπαρουσίαση οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, η έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 11 Μάρτη έως την Παρασκευή 13 Μάρτη (ώρες λειτουργίας 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.), στη Δημοτική Αγορά στο Αγρίνιο (πρώην Λαχαναγορά).

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση του βιβλίου «Η Ευρώπη στο προσκήνιο. Η γέννηση του καπιταλισμού από τον 15ο έως τον 17ο αιώνα» του Ιστβαν Μάρκους, την Παρασκευή 13 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στον ίδιο χώρο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Λουκάς Αναστασόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ