Πέμπτη 9 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις από ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 12 Ιούλη, στις 10.30 π.μ., οι ΚΟ Φαρμάκου και ΕΥΔΑΠ της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος) εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση με θέμα «Αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης. Συμπεράσματα από τη διαπάλη στο πλαίσιο της προηγούμενης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Η επικαιρότητά τους στο σήμερα», όπως προκύπτουν μέσα από την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 14 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (1ο Δημοτικό Σχολείο), θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» για την καπιταλιστική κρίση, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Τροφίμων της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ παρουσιάζουν στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Β. Ι. Λένιν: Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ