Σάββατο 10 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 11 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Οι κολεγιές μέσα στη Βουλή από το κινητό του Κασιδιάρη

Ενα αποκαλυπτικό στοιχείο για το πόσο βαθιά ήταν η διασύνδεση της Χρυσής Αυγής με την κυβέρνηση της ΝΔ για ζητήματα που αφορούσαν τη στήριξη σε συγκεκριμένα νομοσχέδια και ψηφοφορίες στη Βουλή, είναι ένα SMS από το κινητό του Κασιδιάρη που αναγνώστηκε στη διάρκεια της δίκης. Μάλιστα, αυτό το μήνυμα το ανέγνωσε ο Μάνος Μαλαγάρης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, στην αγόρευσή του.

Λέει λοιπόν το SMS στο κινητό του Κασιδιάρη:

«MΟΥ EIΠE Ο MΠAΛTAKOΣ OTI AYPIO 12.00 ΣTHN EΠITPOΠH ΓIA TA NAPKΩTIKA ME TA APΘPA 62 KAI 83 TOY POYΠAKIΩTH, ΠPEΠEI NA MAΣTE ΠAPONTEΣ - H ΨHΦOΦOPIA ΘA ΓINEI ME ANATAΣH XEPIΩN. EΠIΣHΣ MOY ΠE ΓIA ΠEMΠTH, THN TPOΠOΛOΓIA TΩN 85 ΓIA ΓENOΣ ΣTIΣ ΣTPATIΩTIKEΣ ΣXOΛEΣ. TOY ΠA EIMAΣTE ENHMEPOI!».

Και σχολιάζει ο Μ. Μαλαγάρης συνεχίζοντας την αγόρευσή του: «Τόσο αντισυστημικοί δηλαδή!!! Υπενθυμίζω ότι η υπεράσπιση επικαλείται δηλώσεις του κ. Ρουπακιώτη, για να στηρίξει τον ισχυρισμό της ΧΑ για πολιτικές διώξεις της, ενώ προκύπτει ότι ανταλλάσσανε κολεγιές!!!! Απ' ό,τι φαίνεται, υπήρχαν ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ τους...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ