Σάββατο 10 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 11 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Με νέες εισφορές στο ΚΚΕ απαντούν στο απαράδεκτο πρόστιμο

Με έκτακτες εισφορές στο ΚΚΕ, επώνυμες αλλά και μέσω Κομματικών Οργανώσεων, ο λαός συνεχίζει να δίνει απάντηση στην κυβέρνηση για το απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε στο Κόμμα.

* * *

«Μπράβο στο ΚΚΕ που δεν δίνει τα ονόματα αυτών που βοηθούν οικονομικά το Κόμμα! Ρωτάω αυτούς που έχουν ΟΛΑ τα μέσα 100 χρόνια, προσπαθούν να σταματήσουν τους ηρωικούς αγώνες του αλύγιστου ΚΚΕ με διωγμούς με ρετσινόλαδο, με εξορίες, με αμέτρητες εκτελέσεις, με απάνθρωπα βασανιστήρια, με χούντες, με Ιταλούς, Γερμανούς, Αγγλους, Αμερικανούς κ.λπ. 500 νόμοι και 500 χιλιάδες ψευτολιμοκοντόροι δεν θα σταματήσουν τη μεγαλύτερη επιστήμη και στρατηγική που έχει το ΚΚΕ. Προσφέρω στην ΚΟΒ Μπραχαμίου το ποσό των 50 ευρώ, στη μνήμη του αδελφού μου Κώστα Μανίκα που σκοτώθηκε στον Γράμμο τον Αύγουστο του 1949. Αρίστος Μανίκας, μαχητής της δρακοφωλιάς του ΔΣΕ και Γραμματέας του παραρτήματος Μπραχαμίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ».

* * *

Ως απάντηση στο πρόστιμο 4% επί της κρατικής χρηματοδότησης που επέβαλε η κυβέρνηση στο ΚΚΕ, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Νώντας Ηλιάδης από τον Καναδά προσφέρουν στο Κόμμα 300 δολάρια Καναδά.

* * *

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ στη Λέσβο ενισχύουν οικονομικά το Κόμμα με το ποσό των 715 ευρώ, ως πρώτη απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που του επέβαλε η κυβέρνηση. Η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ δηλώνει επίσης πως με ακόμα μεγαλύτερη ορμή θα συνεχίσουν, μέλη και φίλοι, να δίνουν τη μάχη για την ολόπλευρη ενίσχυση της δράσης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ