Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ζητά ελέγχους στους χώρους δουλειάς

Παρέμβαση στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάζονται σε χώρους δουλειάς και τους ελλιπείς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Σκούφας, σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, και μέλη επιτροπών της Αντιπεριφέρειας.

Ανέδειξαν την κατάσταση που διαμορφώνεται στους χώρους δουλειάς με ευθύνη των εργοδοτών, με απουσία μέτρων προστασίας ακόμη και έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, στο όνομα του κόστους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να εκτίθενται καθημερινά στον ιό διακινδυνεύοντας την υγεία και τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ζήτησαν αναλυτική δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από τους ελέγχους που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα η αρμόδια υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας, με τα πλήρη στοιχεία. Και τόνισαν την ανάγκη διενέργειας αιφνιδιαστικών ελέγχων για να διαπιστωθεί αν η εργοδοσία τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, να διαπιστωθεί αν οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε ασφαλές περιβάλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ