Σάββατο 17 Απρίλη 2021 - Κυριακή 18 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Παναττική συγκέντρωση την Τρίτη 20 Απρίλη

Διεκδικούν Δώρο Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους

Παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Τρίτη 20 Απρίλη στις 10 π.μ., διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ, OAEE, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ ΝΑΤ, ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ) διεκδικώντας την αποκατάσταση των λεηλατημένων συντάξεών τους και την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας.

«Ολη την διάρκεια της πανδημίας χορτάσαμε την προπαγάνδα της κυβέρνησης», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, υπενθυμίζοντας ότι «όλες οι κυβερνήσεις μάς τσάκισαν, μας έχουν αφαιρέσει τα πάντα σε συντάξεις, ΕΚΑΣ, κοινωνικές παροχές, φάρμακα, Υγεία, "κούρεψαν" τα ασφαλιστικά μας ταμεία, οι συντάξεις μας έγιναν προνοιακά βοηθήματα και εκδίδονται ακόμη και σε πέντε χρόνια. Τώρα προσπαθούν να μας αντιπαραθέσουν κατά την προσφιλή τους τακτική, του κοινωνικού αυτοματισμού, με τους εργαζόμενους, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τη νέα γενιά».

«Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε στο δρόμο του αγώνα και διεκδικούμε ό,τι με τον ιδρώτα και τον κόπο μιας ζωής πληρώσαμε. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Εσείς μας χρωστάτε», αναφέρουν και καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην παναττική συγκέντρωση με όλα τα μέτρα προστασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ