Σάββατο 17 Απρίλη 2021 - Κυριακή 18 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του σ. Ανδρέα Αγτζίδη

Η ΤΕ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σ. Ανδρέα Αγτζίδη, γυμναστή, που «έφυγε» πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή, σε ηλικία 54 χρόνων.

Ο σ. Ανδρέας οργανώθηκε στην ΚΝΕ τη δεκαετία του '80 και ανέλαβε καθοδηγητικές χρεώσεις. Αποφοίτησε από τη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Πολωνία με ειδίκευση προπονητική ποδοσφαίρου. Επέστρεψε στην Ελλάδα στις αρχές του '90 και οργανώθηκε στο Κόμμα. Υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος, στα δύσκολα χρόνια την περίοδο '89 - '91 και ανέλαβε διάφορες χρεώσεις στην περιοχή της Τούμπας και της Τριανδρίας. Υπήρξε μέλος της αθλητικής επιτροπής της ΚΟΘ και έπειτα της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Εργάστηκε ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός σε δημόσια ΙΕΚ, γυμναστής στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου Θέρμης και προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Λιτός, μεστός και ουσιαστικός, με ικανότητα εκλαΐκευσης της πολιτικής του Κόμματος, ήταν πρωτοπόρος και γνωστός κομμουνιστής στη συνοικία της Τριανδρίας. Η ΤΕ Δήμου Θεσσαλονίκης και η ΚΟΒ Τριανδρίας εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γιώτα και στα δυο παιδιά τους. Επίσης, στον πατέρα του, σ. Θεόφιλο, στη μητέρα του Αννα και στον αδερφό του σ. Γιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ