Σάββατο 17 Απρίλη 2021 - Κυριακή 18 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πλατιά συζήτηση με τη νεολαία μέσα από εκδηλώσεις

Η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ οργανώνει μαζικές εκδηλώσεις σε κατάλληλους και ανοιχτούς χώρους της Αττικής, με στόχο να συναντηθεί και να συζητήσει με εκατοντάδες νέους τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους γύρω από το πώς θα δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων της νεολαίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 17 Απρίλη προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Με θέμα «54 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απριλίου. Στιγμές από τη ζωή και δράση της ΚΝΕ στην παρανομία», στις 18.00 στον Αγ. Δημήτριο (πλ. Αλέκου Παναγούλη), με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Με θέμα «Αστικό κράτος, κράτος δικαίου ή σταθερός αντίπαλος της εργατική τάξης και της νεολαίας;», στις 17.30 στο Θεατράκι Γκράβας, με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Με το ίδιο θέμα, στις 18.00 στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα, με ομιλήτρια την Γωγώ Θεοδωροπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Με θέμα «Επαναστάσεις, οι ατμομηχανές της Ιστορίας - Συζητώντας για την Επανάσταση του 1821», στις 18.00 στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ στον Πειραιά «Τραβέρσο», με ομιλητή τον Μηνά Αντύπα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Βιβλιοπαρουσίαση του «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό, τεύχος 4 - Για τη σοσιαλιστική Επανάσταση», στις 17.30 στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι, με ομιλήτρια την Μελίνα Ραπτάκη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για την επόμενη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ