Πέμπτη 24 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου «Du Lac» στα Γιάννενα όπου πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ πλατιά πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που προκάλεσε η εκδήλωση αποτυπώνεται και στον κατάλογο των παρευρισκομένων μεταξύ των οποίων οι δήμαρχοι: Σελλών, Ευρυμενών, Κόνιτσας, Ανω Πωγωνίου, Εκάλης, Μολοσσών, Πασσαρώνας, Ζίτσας. Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννιτών, αντιδήμαρχοι πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και δημοτικοί σύμβουλοι. Ακόμη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου της Δωδώνης, του Συλλόγου Πανεπιστημιακών Υπαλλήλων και αρκετών ακόμη μαζικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Με φόντο το σύνθημα «Για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση μαχητική διεκδικητική, με το λαό για το λαό», σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στα Γιάννενα, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, στο οποίο μετέχουν επίσης ο Μάκης Μαΐλης μέλος της ΚΕ, ο Γεράσιμος Αραβανής μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής και ο Θοδωρής Γουλής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας κ.ά.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αποστόλης Τασούλας μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις αλλά και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους που εξελίχθηκαν σε έναν πλούσιο διάλογο γόνιμου προβληματισμού για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ