Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας

Ξεκινά με αυτοκινητοπομπή αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι από την τσιμεντοβιομηχανία «ΤΙΤΑΝ»

Την αντίθεσή του στην αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στο Αφγανιστάν θα διαδηλώσει το φιλειρηνικό κίνημα μέσα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 του Γενάρη, έξω από το στρατόπεδο της Νέας Σάντας στο Κιλκίς.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν η Αντιπολεμική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη και η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς. Οι φιλειρηνιστές της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν με αυτοκινητοπομπή, στις 12 το μεσημέρι, από την έξοδο της πόλης για Λαγκαδά, στο ύψος της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ».

Στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας εκπαιδεύονται οι 150 Ελληνες που συμμετέχουν στο Ελληνικό Στρατιωτικό Σώμα το οποίο τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για το Αφγανιστάν προκειμένου να τεθεί κάτω από τις διαταγές των Ευρωαμερικάνων ιμπεριαλιστών.

Οι φορείς που διοργανώνουν την κινητοποίηση, καλούν το λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν αποφασιστικά την απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολεμοκάπηλους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να διεκδικήσουν κανένας Ελληνας φαντάρος στο Αφγανιστάν, κανένας Ελληνας φαντάρος έξω από τα σύνορα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ