Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οργανώνουν οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ αύριο, Σάββατο 26/1, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ πραγματοποιεί την Κυριακή, 27/1, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του ΟΡΦΕΑ (Π. Κωστοπούλου 12), εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Η ΚΟΒ Χολαργού του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή, 27/1, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου. Θα συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και ο απολογισμός των πολιτικών πεπραγμένων του χρόνου που πέρασε.

Συνεστιάσεις

- Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή, 25 του Γενάρη, στο κέντρο «Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Μενιδίου, Λιοσίων, Ζεφυρίου και Βορείων Χωριών του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της, σήμερα Παρασκευή, 25 του Γενάρη, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Λεμόνα» στο Μενίδι (Λεωφόρος Ιωνίας 54).

- Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της αύριο, Σάββατο, 26 του Γενάρη, στις 9 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «ΣΕΝΤΟΝΙΑ». Θα παρουσιαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση με σπάνια οπτικά ντοκουμέντα και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη λευκαδίτικη ορχήστρα «ΜΙΝΟΡΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ