Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου με τον πρόξενο της παλαιστινιακής πρεσβείας, τον πρόεδρο της ΕΕΔΔΑ και με εκπρόσωπο της ΚΝΕ για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.
  • Στις 19.00 ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τη ζωή και το έργο του Ι.Β. ΛΕΝΙΝ, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Μηλιώνης, με αφορμή τη συμπλήρωση 78 χρόνων από το θάνατο του ηγέτη του Διεθνούς Προλεταριάτου.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ μια συζήτηση του Αλέκου Βερναρδάκη, με τους Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΕ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Στρατούλη, από τη Γραμματεία Κοινωνικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ και εκπρόσωπο της «Αυτόνομης Παρέμβασης» και Τάσο Φωτόπουλο, μέλος του ΔΣ της ΠΕΤΑΣΥ-ΟΤΕ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, για το Ασφαλιστικό.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, μια συζήτηση με τους Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος και Γιάννη Γκιώκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, για την Περιφερειακή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με πρωτοβουλία του ΚΚΕ
  • Στις 23.00 στην εκπομπή Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ η Σοφία Αδαμίδου συναντά το συγγραφέα Γιώργο Μανιώτη και συζητούν για την ελληνική πεζογραφία και το Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ