Παρασκευή 28 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» ο σύντροφος Γ. Καββάς

Τον σύντροφο Γιώργο Καββά, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 75 ετών, αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη η Τομεακή Επιτροπή Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Γιώργος γεννήθηκε το 1946 στον Αγιο Θωμά Βοιωτίας και στα τέλη της δεκαετίας του '70 εντάχθηκε στο Κόμμα, ιδιότητα που τίμησε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Πρωτοστάτησε στο αγροτικό κίνημα της περιοχής, ενώ διετέλεσε Γραμματέας της ΚΟΒ Αγίου Θωμά. Ανθρωπος σεμνός και ταυτόχρονα μαχητικός, τον διέκρινε η αλληλεγγύη για όσους είχαν ανάγκη.

Βοήθησε στη μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση των ιδιόκτητων γραφείων της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας στη Χαλκίδα, ενώ στήριζε τακτικά το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε σταθερός στις αρχές του Κόμματος και έδινε τη μάχη για την προώθηση της πολιτικής του μέσα από την ΚΟΒ Οινοφύτων, με τον «Ριζοσπάστη» καθημερινά στο χέρι.

Η ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων εκφράζει τα συλλυπητήριά της στη σύζυγο, στα παιδιά, στις αδερφές του και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί, στο Νεκροταφείο του Αγίου Θωμά Βοιωτίας, και θα είναι πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ