Τετάρτη 30 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βρώμικη επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ

Σε σχετική ανακοίνωσή της, που έδωσε χτες στη δημοσιότητα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ σημειώνει τα παρακάτω:

«Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βρώμικη επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ μέσα από το κανάλι ΑΛΦΑ, με τις εκπομπές του κ. Τριανταφυλλόπουλου. Η προσπάθειά του να εμφανίσει το ΚΚΕ εμπλεκόμενο στη βρωμιά και στη σαπίλα, που αναβλύζει από το καθεστώς της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της "ζούγκλας" των μεγαλοκαναλαρχών, μια και μόνη επιδίωξη έχει:

- Να σπιλώσει στη συνείδηση του λαού την αφοσίωση του ΚΚΕ και όλων των μελών και στελεχών του στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων, να βάλει εμπόδια στη συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων γύρω από το ΚΚΕ, γιατί αντιπαλεύει με συνέπεια την πλουτοκρατία, το καπιταλιστικό σύστημα, όλους όσοι το υπηρετούν. Γιατί το ΚΚΕ είναι ο πιο συνεπής και μαχητικός πολέμιος της καπιταλιστικής σαπίλας, που τα βαθιά αίτιά της ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποσιωπά.

- Είναι προσπάθεια να αθωωθεί η πολιτική των κομμάτων που έχουν "θεό" το καπιταλιστικό κέρδος.

- Είναι προσπάθεια να συσκοτίσει την πραγματική διαπλοκή, που είναι η εξυπηρέτηση των μονοπωλιακών συμφερόντων από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που γι' αυτό και απολαμβάνουν την προκλητική προβολή και μεταχείριση από όλους τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

- Είναι προσπάθεια να αθωωθεί συνολικά η πολιτική του τζόγου, "νόμιμου" και παράνομου, αφού η ίδια ληστεύει το υστέρημα των λαϊκών συμφερόντων.

- Είναι προσπάθεια να αθωωθούν συνολικά τα εγκλήματα της μεγαλοεργοδοσίας ενάντια στην εργασιακή τάξη και στα παιδιά της.

Το ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη, 83 χρόνια τώρα, έχουν πληρώσει πολύ ακριβά την ανειρήνευτη πάλη τους με τα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Συνεχίζει και σήμερα να είναι στο στόχαστρο της επίθεσης από όλα τα κυκλώματα της καπιταλιστικής διαπλοκής, "νόμιμα" και "παράνομα".

Η επιμονή του κ. Τριανταφυλλόπουλου, του "Μεγάλου Αδελφού της δημοσιογραφίας", να εμπλέξει το ΚΚΕ σε βρώμικες συναλλαγές είναι ύποπτη.

Η εργατική τάξη και ο λαός γνωρίζουν τους κομμουνιστές, κύρια από τη χωρίς ιδιοτέλεια αφοσίωσή τους στον αγώνα ενάντια στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να καταφέρουν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι την ξάστερη και ανυπότακτη πολιτική και δράση του ΚΚΕ με τους στυλοβάτες της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης που αναβλύζει από το σύστημα που υπηρετεί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ