Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η αλήθεια πονάει...

Η Τζούλια Νόβα, ουκρανικής καταγωγής, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεπαιχνίδι, επέλεξε χτες να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία της που ανάρτησε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου φορούσε μία λευκή μπλούζα με κόκκινα γράμματα, τα αρχικά της Σοβιετικής Ενωσης και ένα σφυροδρέπανο.

Ολοι όσοι συνηθίζουν να ασχολούνται με γαργαλιστικά κουτσομπολιά (διαδικτυακά ΜΜΕ, διάφορα τρολ του διαδικτύου κ.λπ.) «πάγωσαν» και αντέδρασαν συντονισμένα, με σχόλια αντικομμουνιστικά και σε πολλές περιπτώσεις άκρως αισχρά και σεξιστικά. Δεν τους απασχόλησε η στιλιστική επιλογή, βέβαια... Η απάντηση που έδωσε η ίδια σε όλα αυτά επιβεβαίωσε ότι η αλήθεια πονάει. Τι είπε δηλαδή; Το αυτονόητο, αυτό που όπως είπε της έμαθαν οι Ουκρανοί γονείς της: «Οσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν Παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τώρα ο κόσμος πεινάει στην Ουκρανία.

Αυτά που είπε είναι αυτά που ξέρει και πιστεύει ένα μεγάλο μέρος των λαών της πρώην ΕΣΣΔ, που συνεχίζουν να καταγράφουν μεγάλα ποσοστά θετικών απαντήσεων στο ερώτημα αν η ζωή τους ήταν καλύτερη επί ΕΣΣΔ.

Αν βέβαια συκοφαντούσε τον σοσιαλισμό και τη Σοβιετική Ενωση, όλα θα ήταν «μέλι - γάλα» και μάλλον θα την εκθείαζαν όλοι όσοι τώρα χυδαιολογούν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ