Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης του ΚΚΕ για την Υγεία μεταφέρθηκε πλατιά χτες σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ και άλλους χώρους Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Οι Κομματικές Οργανώσεις, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, διακινώντας τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» με την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην πρόσφατη εκδήλωση για το «νέο ΕΣΥ» και τις θέσεις του Κόμματος, την πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για τα νέα κυβερνητικά μέτρα, αλλά και την Επερώτηση του Κόμματος για την Υγεία, πραγματοποίησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων από νωρίς το πρωί, συνομιλώντας με εκατοντάδες υγειονομικούς και εργαζόμενους.

Σε μια περίοδο που ένα ακόμα κύμα της πανδημίας φουσκώνει μέρα με τη μέρα, με τραγικά αποτελέσματα, η κυβέρνηση απορρίπτει κάθε ουσιαστικό μέτρο για να σωθούν ζωές, όπως η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, η επίταξη του ιδιωτικού τομέα, το συγκροτημένο εμβολιαστικό πρόγραμμα κ.ο.κ. Αντί αυτών, συνεχίζει να φορτώνει στον λαό την ευθύνη της διάδοσης και των μολύνσεων, προωθώντας παράλληλα την ένταση της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία, μέσα από την εφαρμογή των αντιδραστικών σχεδιασμών τους.

Το ΚΚΕ με το μεγάλο του άνοιγμα στους χώρους Υγείας μεταφέρει τη στήριξή του στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς, στον αγώνα που δίνουν για την προστασία της ζωής του λαού και για τη θωράκιση νοσοκομείων και άλλων μονάδων Υγείας. Ταυτόχρονα, καλεί υγειονομικούς και ασθενείς σε μια πλατιά συστράτευση στον αγώνα για να αποκρουστεί το νέο χτύπημα στις παροχές Υγείας, να βρεθούν στο επίκεντρο της πάλης οι σύγχρονες ανάγκες και οι δυνατότητες της εποχής για αναβαθμισμένες, δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.

Στο πλαίσιο αυτό, χτες ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Λιβαδειάς, ενώ στελέχη και κλιμάκια του Κόμματος βρέθηκαν σε δεκάδες υγειονομικές μονάδες σε όλη τη χώρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Από την πρώτη στιγμή στο πόδι... (2023-03-04 00:00:00.0)
Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις προσωπικού και μέτρα για τις εξωτερικές αιμοληψίες (2022-03-24 00:00:00.0)
Μετατρέπουμε τη συμβολική μέρα σε μέρα ανάτασης για τους αγώνες μας (2021-04-08 00:00:00.0)
Μια γροθιά υγειονομικοί - ασθενείς - εργαζόμενοι - φορείς σε όλη την Αττική (2020-04-08 00:00:00.0)
Περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα σε χωριά της Αρκαδίας (2016-05-31 00:00:00.0)
Η φιέστα δε σκέπασε την οργή (2003-01-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ