Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Ενέργεια και το «πράσινο new deal»

-- Το Σάββατο 4 Δεκέμβρη η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας, το πρόγραμμα "δίκαιης μετάβασης" και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με ομιλητή τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο new deal; Αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος και την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων», στις 6.30 μ.μ. στο ΔΙΠΑΕ Κατερίνης (πρώην ΤΕΙ, απέναντι από το ΙΚΑ). Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ. Θα ακολουθήσουν οι εξής σύντομες παρεμβάσεις:

«Η ασυδοσία του κεφαλαίου για τα κέρδη και οι συνέπειες στο περιβάλλον και στην υγεία του λαού», από τον Νίκο Τσουπέη, δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΤΕ Πιερίας.

«Ενεργειακή φτώχεια. Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων», από τον Αντώνη Παπαδόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Πιερίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ