Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Η κυβέρνηση είναι «αρνητής» του συγκροτημένου εμβολιαστικού προγράμματος

Το χαράτσι σε βάρος των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών καταγγέλλουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις και απαιτούν την άμεση απόσυρση της κυβερνητικής απόφασης.

Σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους: «Η κυβέρνηση αποδεικνύεται πολιτικός αρνητής μιας πλατιάς, οργανωμένης στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας καμπάνιας πειθούς των διστακτικών λαϊκών ανθρώπων για τον εμβολιασμό. Αποδεικνύεται πολιτικός αρνητής της ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας. Αντίθετα, το υπονομεύει ακόμα περισσότερο, με νέες περικοπές των δαπανών για την Υγεία στον προϋπολογισμό, προς όφελος των ιδιωτών επιχειρηματιών. Και επιχειρεί με μια απαράδεκτη απόφαση να φορτώσει την κάλυψη των δαπανών αυτών και πάλι στον λαό».

Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις απαιτούν την απόσυρση του χαρατσιού και καλούν τους συνταξιούχους να τηρούν τα μέτρα προστασίας τους, να φορούν μάσκες κ.λπ., να εμβολιαστούν, αξιοποιώντας τα επιστημονικά επιτεύγματα, που όμως δεν αποτελούν πανάκεια για την πανδημία και δεν δικαιολογούν τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες. Τους καλούν τέλος στις 14 Δεκέμβρη, με τις συγκεντρώσεις τους σε όλη τη χώρα, να στείλουν το δικό τους «αγωνιστικό πρόστιμο» στην κυβέρνηση, απαιτώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ