Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Παρουσιάσεις του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης

Τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένος λαός, για να ανοίξει ο δρόμος για μια πραγματική ελπιδοφόρα διέξοδο», στο δημαρχείο Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 6 μ.μ. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με ομιλητή τον Νίκο Νατζμέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα Βασιλικά με ομιλητή τον Φάνη Καρκατζούνη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., σύσκεψη με εκπαιδευτικούς στη Βέροια, με ομιλητή τον Γιάννη Τσεχελίδη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας.

Σε άλλες περιοχές

-- Αύριο Σάββατο η ΤΕ Ζακύνθου καλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη η ΤΕ Ηλείας καλεί στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τρίτη 14 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. στο καφέ «Παυσίλυπο», η ΤΕ Καρδίτσας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας τον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη η ΤΕ Ηλείας καλεί στον Πύργο, στο κτίριο του πρώην ΤΕΙ στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και της Γραμματείας της, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ