Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρεμβάσεις του ΚΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης, 18η Δεκέμβρη, και με δεδομένες τις σοβαρές αρνητικές εξελίξεις στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, το ΚΚΕ έχει προγραμματίσει σειρά σχετικών παρεμβάσεων:

-- Σήμερα Παρασκευή, στη 1 μ.μ., ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών, Κεντρικού Τομέα και Δυτικής Αττικής, στο κτίριο Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 2, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Υπηρεσίας, με τους εργαζόμενους και με εκπροσώπους του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας και του Συλλόγου Εργαζόμενων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Επίσης σήμερα Παρασκευή, ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, θα επισκεφθεί την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Κω και θα συναντηθεί με φορείς.

Τη Δευτέρα 20 Δεκέμβρη ο Κ. Παπαδάκης, η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, και η Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ για Πρόσφυγες και Μετανάστες, θα επισκεφθούν στη Λέσβο τη δομή που λειτουργεί στο Καρά Τεπέ, και ενόψει της δημιουργίας της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής θα έχουν συναντήσεις με φορείς και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσει και η ΚΝΕ πανελλαδικά, σήμερα Παρασκευή, με περιοδείες και εξορμήσεις το πρωί σε σχολεία και το απόγευμα στις γειτονιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ