Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική
  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 11.30 π.μ., περιοδεία στα κεντρικά γραφεία της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» με επικεφαλής τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., συγκέντρωση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της «Pfizer» στη Λεωφόρο Μεσογείων, με ομιλητή τον Νίκο Μπουκουβάλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

  • Αύριο Σάββατο οι ΚΟ Μενιδίου πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Αχαρνών (Κόκκινος Μύλος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής.
  • Την Κυριακή 6 Φλεβάρη:

-- Οι ΚΟ Φυλής πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στα Ανω Λιόσια, στο κλειστό γήπεδο Αγίου Νικολάου (Κωνσταντίνου Παρθένη 29, πλησίον συγκροτήματος σχολείων). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), η Τομεακή Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακές επενδύσεις. Κερδισμένοι και χαμένοι». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, οι Κομματικές Οργανώσεις Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων, με τη συμμετοχή της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ανάπηρους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 1940 - 1944 με αφορμή τα 80 χρόνια από τα μεγάλα συλλαλητήρια των αναπήρων στις 8 και 26 Γενάρη 1942. Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Ζαγγανάς από το Προεδρείο του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Περιοδείες σε χώρους δουλειάς και ομιλίες σε γειτονιές της Πάτρας θα πραγματοποιήσει η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας, με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή στον νομό.

  • Σήμερα Παρασκευή: Στις 7.30 π.μ. στους εργαζόμενους στην αυτεπιστασία του δήμου Πατρέων στου Λαδόπουλου. Στις 11.30 π.μ. στους εργαζόμενους της καθαριότητας του δήμου Πατρέων στην οδό Μιαούλη. Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση - ομιλία στο καφενείο «Δαναός», στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Αγίου Κωνσταντίνου.
  • Αύριο Σάββατο: Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στη λαϊκή αγορά στην Ταραμπούρα. Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - ομιλία στο καφενείο «Μίκης», Σολωμού 67 - 69.

-- Σύσκεψη - συζήτηση με επαγγελματίες καλλιτέχνες, με θέμα «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον χώρο του πολιτισμού. Το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ: Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 6 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στον «Αυριακό» η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου, με ομιλητή τον Γιώργο Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ