Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σημαντική ενίσχυση της ΑΣΥ στον «Ερυθρό Σταυρό»

Νέα σημαντική επιτυχία κατέγραψαν οι αγωνιστικές δυνάμεις στις αρχαιρεσίες των νοσοκομείων της Αθήνας. Στις εκλογές για το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών» (ΑΣΥ) ήταν το μόνο που βγήκε ενισχυμένο και αναδείχτηκε δεύτερη δύναμη, με σημαντική άνοδο σε ψήφους, κατακτώντας 2 έδρες από 1 που είχε στις προηγούμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, με συμμετοχή 542 εργαζομένων, η ΑΣΥ πήρε 136 ψήφους και 2 έδρες (από 86 ψήφους και 1 έδρα). Η «Δημοκρατική Συνεργασία» (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) πήρε 286 ψήφους και 4 έδρες (στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ είχαν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο λαμβάνοντας 286 και 246 ψήφους αντίστοιχα). Η «Πρωτοβουλία Εργαζομένων» (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε 53 ψήφους και 1 έδρα (από 59 ψήφους και καμία έδρα). Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) πήρε 18 ψήφους χωρίς έδρα (από 25 ψήφους).

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» είχε άνοδο και στις εκλογές για το Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ εκλέγοντας 3 αντιπροσώπους (από 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ