Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Η συμπεριφορά του άπτεται της όλης κυβερνητικής στάσης

Η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη δίωξη του «Ρ» υπογραμμίζει:

«Αν οι μηνυόμενοι από τον υπουργό Δικαιοσύνης μιμούνταν τη συμπεριφορά του εναντίον τους, μόνο μια μήνυσή τους κατά του ίδιου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έφτανε να καταδικάζονταν για τις βρισιές, τις συκοφαντίες, τις βωμολοχίες, τη μανιακή συμπεριφορά του, σε περισσότερα χρόνια από όσες εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές ζητά με τις εναντίον τους αγωγές του.

Το ζήτημα, όμως, δεν περιορίζεται στον υπουργό της δικανικής ασυδοσίας και αλλοφροσύνης. Η συμπεριφορά του άπτεται της όλης κυβερνητικής στάσης. Συμπεραίνεται ότι το μένος του κ. πρωθυπουργού, που καλύπτει τον υπουργό του, εναντίον του «Ριζοσπάστη», έχει την αιτιολόγησή του. Ο κ. Σημίτης δεν μπορεί να συγχωρήσει το πατριωτικό θάρρος της εφημερίδας, που είχε αποκαλύψει τα αίτια της εγκληματικής επέμβασης του αμερικανοκίνητου ΝΑΤΟ κατά της γειτονικής μας κυρίαρχης, ανεξάρτητης και μέλους του ΟΗΕ Γιουγκοσλαβίας και είχε στηλιτεύσει τους βομβαρδισμούς, τις σφαγές και τις καταστροφές, που επέφερε στο λαό και τη χώρα των Σέρβων υπερασπιστών της εθνικής τους κυριαρχίας και της παγκόσμιας ειρήνης και αξιοπρέπειας, προειδοποιώντας το λαό μας για τους θανάσιμους κινδύνους, που απειλούν τη χώρα και τη διεθνή ειρήνη λόγω της δουλόφρονης πολιτικής της κυβέρνησης Σημίτη - ΠΑΣΟΚ.

Το αδικοχυμένο αυτό αίμα θα μείνει πάνω του σαν ανεξίτηλο στίγμα για όλη του τη ζωή, όπως και τα αδιάψευστα έγγραφα που σηματοδοτούν την κατοχική υπόσταση του υπουργού τού επί της δικαιοσύνης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ