Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θα κινηθεί στα πλαίσια της αντιλαϊκής πολιτικής

Δήλωση του Ορ. Κολοζώφ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ορ. Κολοζώφ έκανε την παρακάτω δήλωση για την ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατά τη σημερινή (χτεσινή) ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εκφράζεται με την τοποθέτηση ΠΑΡΩΝ.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θεωρεί στις σημερινές συνθήκες ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που εκλέγεται με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με βάση τα συνταγματικά πλαίσια και ανεξαρτήτως προσώπου, θα κινηθεί στα πλαίσια της πολιτικής που εκφράζουν τα δύο κόμματα, πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων και της συρρίκνωσης των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, προσυπογράφοντας τους αντιλαϊκούς νόμους που ψηφίζονται από τη Βουλή.

Επιπλέον, ο σημερινός Πρόεδρος με τις συχνές δημόσιες παρεμβάσεις του, ιδιαίτερα σε περιόδους έξαρσης των λαϊκών αγωνιστικών κινητοποιήσεων, πρόσθεσε τις δικές του δυνάμεις στην υπεράσπιση της ΟΝΕ και γενικά των βασικών επιλογών των κυρίαρχων οικονομικά και πολιτικά δυνάμεων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ