Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απριλίου οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους, για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

  • Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη. Στις 5.45 ομιλία στο εργοτάξιο του Δήμου Ασπροπύργου και στις 9.30 περιοδεία στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Μάνδρας.
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Θριασίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί το Σάββατο, στις 9μ.μ., στο κέντρο «ΡΟΖΗΣ», τη συνεστίασή της.
Στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης ενόψει των βουλευτικών εκλογών η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά περιοδείες, στα πλαίσια των οποίων σήμερα Τετάρτη στις 6μ.μ. κλιμάκιό της με επικεφαλής τον Σωτήρη Κωστόπουλο θα βρεθεί στο ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου.

Στο Λασίθι

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες ως τις 12 του μήνα: Σήμερα, Τρίτη στον Αγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα. Αύριο, Τετάρτη στον Κρούσια και σε Καβούσι - Παχιά Αμμος. Την Πέμπτη στη Νεάπολη και σε Ανατολή - Καλαμούκα. Το Σάββατο στην Ελούντα και στο Μύρτο.

Στην Πελοπόννησο
  • Το Σάββατο 12 Φλεβάρη στις 6μ.μ., στην Πάτρα συγκέντρωση Επαγγελματοβιοτεχνών στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10 π.μ. στα Καλάβρυτα. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου στην Κάτω Αχαγιά. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στο Λουτράκι στις 5.30 μμ. θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Πέμπτη 17 Φλεβάρη, στην Κόρινθο. Σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ