Σάββατο 12 Μάρτη 2022 - Κυριακή 13 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Πρωτοβουλίες της ΚΝΕ

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και η Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν μεγάλη πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 19 Μάρτη στις 6.30 μ.μ., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Κουμουνδούρου 19). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αθήνα

Με θέμα «Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Ελα να ακούσεις, να ρωτήσεις, να πεις τη γνώμη σου» διοργανώνονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω εκδηλώσεις - συζητήσεις:

Το Σάββατο 12 Μάρτη

Στις 7 μ.μ. από τις Μαθητικές ΟΒ της ΤΟ Πειραιά και της ΤΟ Νότιων Συνοικιών της ΚΝΕ, στο Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά «Τραβέρσο» της ΚΝΕ (Φίλωνος 9), με ομιλήτρια την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις 7 μ.μ. από τις ΟΒ Νέας Ιωνίας της ΚΝΕ, στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), με ομιλητή τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε πανεπιστήμια

Σε εκδηλώσεις - συζητήσεις προχωρούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Αθήνας.

Το Σάββατο 12 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στη Φοιτητική Εστία Αθηνών, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Τετάρτη 16 Μάρτη, στις 3 μ.μ. στην ΑΣΟΕΕ, στην Αίθουσα Υ3, θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις διοργανώνουν οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 12 Μάρτη στις 6 μ.μ. οι ΟΒ Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την ίδια μέρα προγραμματίζεται περιοδεία στα επισιτιστικά καταστήματα Κλεάνθους και Παπάφη, με επικεφαλής τον Αστέρη Παναγιώτου, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 13 Μάρτη στις 6 μ.μ. οι ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και Χωροτακτών Μηχανικών του ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Ανδρέα Κοράκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Αγρίνιο

Συζήτηση με μαθητές πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ το Σάββατο 12 Μάρτη, στις 11 π.μ. στο δημοτικό πάρκο του Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Νταβλούρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας. Θα ακολουθήσουν καλλιτεχνική δραστηριότητα και παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ