Σάββατο 19 Μάρτη 2022 - Κυριακή 20 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συσκέψεις με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Με εκδηλώσεις Τομεακών Οργανώσεων και νέες συσκέψεις των ΚΟΒ τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική εντείνουν την ενημέρωση, τη συζήτηση και την παρακίνηση για δράση στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα γύρω από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επιπτώσεις του.

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΤΟ Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο Παλαιό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ και οι ΟΒ Αγ. Αναργύρων - Καματερού καλούν σε συγκέντρωση στο 1ο Λύκειο Αγ. Αναργύρων (Σύρου & Παπάγου 1). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» (Κουντουριώτου 22, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Περιστερίου καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μονής Δαμάστας, Περιστέρι). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια) με θέμα «Αν όλα τα παιδιά της Γης πιάναν γερά τα χέρια... Υψώνουμε τείχος προστασίας στους μαθητές μας ενάντια στον πόλεμο, στον ρατσισμό, στην εκμετάλλευση». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της ΤΕ Εκπαιδευτικών.

-- Στις 4 μ.μ., οι ΚΟ Ηθοποιών και Θεατρολογίας καλούν σε σύσκεψη στο Θέατρο «Τζενη Καρέζη» με θέμα «Πολιτισμός ή βαρβαρότητα: Συζήτηση με αφορμή τις σφοδρές εξελίξεις στην Ουκρανία και την εργαλειοποίηση του πολιτισμού». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουφαλάκος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Καλλιτεχνών.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Στα τύμπανα του πολέμου που ξαναχτυπούν... δύναμη και ελπίδα η πάλη των λαών», στις 12 μ. στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, Νίκαια). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος. Θα ακολουθήσει μουσικό - αφηγηματικό δρώμενο.

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟΒ ΜΜΕ, «Ριζοσπάστη» και «902» διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και προπαγάνδα» στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε σύσκεψη στο 1ο ΓΕΛ Παλλήνης (16ο χλμ. Λ. Μαραθώνος) με θέμα «Μιλάμε στους μαθητές μας για τον ρατσισμό και τον πόλεμο». Θα παρουσιαστούν διδακτικές προσεγγίσεις. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του Κόμματος.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του Κόμματος.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Χαλάστρας, με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης δήμου Πέλλας, με ομιλητή τον Γ. Δελή.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Πέτρο Σημάδη, μέλος της ΤΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών.

Δευτέρα 21 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας με ομιλητή τον Βασίλη Τομπουλίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Αχαΐα

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 12 μ., σύσκεψη στο καφενείο «Λίμπερο» στην πλατεία Νόρμαν της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο καφενείο «Μίκης», στην οδό Σολωμού στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο Λαϊκό Στέκι της πλατείας Ταραμπούρα στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια

Σάββατο 19 Μάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στο καφέ «Στροφόμετρο» στη Λιβαδειά. Ομιλητές: Βαγγελιώ Κλάδου, μέλος της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, και Νικολίνα Φάσσα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 5 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δηλεσίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κοτρόγιαννος, μέλος του ΓΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 24 Μάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στην πλατεία Ταχυδρομείου (πίσω από τα Δικαστήρια). Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος.

Σε άλλες πόλεις

-- Το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Κασιώπης - Θιναλίου διοργανώνει σύσκεψη στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στην Αχαράβη.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο «Μαξίμ» με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη της ΤΕ Ηρακλείου στο καφέ «Favela» με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης.

Την Τετάρτη 23 Μάρτη, στη Ρόδο, η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ