Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη, 27 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Φιλαρέτου και Κρέμου) με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές».

-- Περιοδεία στο Γενικό Χημείο του Κράτους πραγματοποιεί η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σήμερα Τετάρτη, στις 11 το πρωί.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού διοργανώνει συζήτηση σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας, με θέμα «Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές. Ο χαρακτήρας και τα κριτήρια της εκλογικής μάχης και η θέση μας για μια ΤΑ μαχητική, διεκδικητική».

-- Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές» σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου.

-- Οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για τη λαϊκή οικονομία και την πολιτική πρόταση του Κόμματος, σήμερα, 27/2, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91, στην Κυψέλη.

-- Οι ΚΟ 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές, στο ξενοδοχείο «Στάνλεϊ», αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Καλυβίων του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, 1 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλυβίων, για τις θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές.

-- Εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Αττικής του Κόμματος την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη (17ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος). Θα παραβρεθεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές. Η εισηγητική ομιλία θα γίνει από τον Παναγιώτη Αρβανίτη, μέλος του ΝΓ της ΝΕ και δημοτικό σύμβουλο Λιβαδειάς.

-- Η Κομματική Οργάνωση Σαλαμίνας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές, την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στην ταβέρνα «Κύμα», με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Ελληνικού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές».

-- Η Κομματική Οργάνωση Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τις θέσεις του ΚΚΕ για την ΤΑ και την τακτική του, ενόψει Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών, τη Δευτέρα, 4 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ