Τρίτη 3 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2022
Πρωτομαγιά στη ΛΑΡΚΟ

ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ
Με συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας το Σάββατο και 24ωρη απεργία την Κυριακή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους τους λιμενεργάτες στην COSCO. Στη συγκέντρωση βρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν επίσης για μία ακόμη φορά αντιπροσωπείες συνδικάτων και Εργατικών Κέντρων από τη Στερεά Ελλάδα, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον 27μηνο μεγαλειώδη αγώνα.

Εκ μέρους όλων αυτών, χαιρετισμό απηύθυνε ο Κώστας Καπούλας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας, ενώ στους συγκεντρωμένους μίλησε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

Αναφερόμενος στον αγώνα της ΛΑΡΚΟ, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι παλεύουν να κρατήσουν την επιχείρηση ανοιχτή, την ώρα που η τιμή του νικελίου εκτινάσσεται και η συζήτηση θα έπρεπε να γίνεται για την περαιτέρω ανάπτυξη των παραγωγικών δυνατοτήτων της. Τόνισε επίσης ότι οι εργαζόμενοι μέσα από τον αγώνα τους έχουν πετύχει πολλά και διαφυλάσσοντας την ενότητα και την αγωνιστική τους αποφασιστικότητα, στο τέλος θα βγουν νικητές.

Πρόσθεσε τέλος ότι έχουν στείλει τις γραπτές τους προτάσεις στην κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία και ότι μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 6 Μάη, μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, οι εργαζόμενοι θα πάρουν τις αποφάσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ