Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Βιβλίο
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Ο «Κέδρος», σε συνεργασία με το Θεατρικό Ομιλο Σύρου «Απόλλων», θα παρουσιάσει στο βιβλιοπωλείο Σταθόπουλου (Σταμ. Πρωτίου 5, Ερμούπολη), στις 12/2 (8.30μμ) το βιβλίο του συνθέτη - συγγραφέα Κώστα Μυλωνά «Μουσική και Κινηματογράφος». Μιλούν: Γ. Σολδάτος, Π. Παπακυριακόπουλος και ο συγγραφέας.
  • Στη «Στοά του Βιβλίου» στις 14/2 (8μμ) η «Αγκυρα», σε εκδήλωση για τα σαράντα χρόνια της λογοτεχνικής δημιουργίας της Κωστούλας Μητροπούλου, θα παρουσιάσει το νέο μυθιστόρημά της «Τις Κυριακές το σπίτι μύριζε κανέλα». Μιλούν: Γ. Ζαχαρουδάκης, Ε. Γκίκα, Σ. Τσόγκας. Διαβάζουν: Ν. Δημητράτος, Μ. Ραζή, Σ. Τσόγκας.
  • Οι εκδόσεις Καστανιώτη, αύριο (8μμ) στο βιβλιοπωλείο Τσαμαντάκη (Καρ. Δημητρίου 32, Πειραιάς) θα παρουσιάσουν τα βιβλία της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Οσες φορές αντέξεις» και του Πέτρου Τατσόπουλου «Κομεντί». Στις 14/2 (8μμ) στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104» (Θεμιστοκλέους 104) θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Αντωνίου Ρουσοχατζάκη «Μπιμπερό με κόκα κόλα». Μιλά ο Μ. Κουμανταρέας. Στις 15/2 (7μμ) στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Δημήτρη Κωνσταντάρα «Απόψε θα σου ορκιστώ πως σ' αγαπάω». Μιλούν: Γ. Μπαμπινιώτης, Β. Πολύδωρας, Λ. Κατσέλη, Ν. Κωνσταντόπουλος. Διαβάζουν: Κ. Δανδουλάκη, Γ. Βούρος, Μ. Κοντού. Τραγούδι ο Δ. Ψαριανός. Πιάνο ο Α. Μπουτσικάκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ