Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Bιβλιοπαρουσιάσεις της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή»

Συνεχίζονται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ οι εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ, ως εξής:

-- Η ΚΟΒ Φαρσάλων πραγματοποιεί από χτες έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής». Σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης από την Γεωργία Καπέτη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας, και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα

Αύριο Τετάρτη

-- Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, και στο εμβληματικό του έργο «Μικρά Ασία». Συμμετέχουν: Mαρία Φραγκούλη, Λάμπρος Καφκούλας, Λεωνίδας Mουλαγιαννιός, Nίκος Ταλέας, Tριαντάφυλλος Χαλκιάς, Γιάννης Φιλιππουπολίτης, Λεωνίδας Κυρίδης, Θωμάς Κωστούλας.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μόσχος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Η ΤΕ Τρικάλων στην Αγία Μονή, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου. Θα μιλήσει η Γεωργία Καπέτη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ