Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη

Εκδηλώσεις στα Στέκια Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ

Εκδήλωση - συζήτηση στα Στέκια Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Η ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού μέσα από την ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή» διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-- Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη, «Τραβέρσο» - Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ στον Πειραιά (Φίλωνος 9, Πειραιάς) στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει η Κωσταντίνα Λυμπριτάκη, στέλεχος της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

-- Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Αθήνα) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Γεωργία Γκούφα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

-- Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καισαριανή «Ανδρέας Λυκουρίνος» (Ερυθρού Σταυρού 29, Καισαριανή) στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ιωάννα Καρακώστα, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

-- Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι (Κεντρική Πλατεία 6, Μενίδι) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ