Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ολόγυρα ο «Ριζοσπάστης» και ο «Οδηγητής»

Πανταχού παρών είναι στις εκδηλώσεις ο «Ριζοσπάστης», με την εφημερίδα να έχει φτάσει ήδη σε χιλιάδες επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους την προμηθεύονται για πρώτη φορά. Για πολύ κόσμο η αγορά του «Ριζοσπάστη» είναι το πρώτο πράγμα που κάνει περνώντας τις πύλες του πάρκου και συναντώντας τα συνεργεία εξόρμησης. Τα φύλλα της εφημερίδας βρίσκονται ολόγυρα στο πάρκο, στα Στέκια και τις συζητήσεις που διεξάγονται, στα τραπέζια όπου κάθονται οι παρέες, στα χέρια των επισκεπτών που περιηγούνται στο Φεστιβάλ, στις τσάντες των φοιτητών και των μαθητών.

Ετσι, και με ορμή από τη μαζική συμμετοχή που γνωρίζει το Φεστιβάλ, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν θέσει ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων.

Ταυτόχρονα οι δυνάμεις της ΚΝΕ στοχεύουν να εξαντληθεί το τεύχος Σεπτέμβρη του «Οδηγητή», που επίσης έχει φτάσει ήδη σε δεκάδες νέους και νέες.

Μεγάλες είναι και οι ουρές στα σημεία όπου πραγματοποιούνται οι νέες εγγραφές συνδρομητών και οι ανανεώσεις των συνδρομών για τον «Ριζοσπάστη» και την ΚΟΜΕΠ, επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες το επόμενο διάστημα να διευρυνθεί σημαντικά το δίκτυο συνδρομητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ