Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Ιου καλεί σε εκδήλωση στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Παπαπέτρου (δίπλα στο δημαρχείο), με θέμα «3η χρονιά πανδημίας στα νησιά, η κατάσταση στον χώρο της Υγείας, οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλήτρια την Δ. Σταματέλου, στέλεχος του ΚΚΕ και οργανωτική γραμματέα της ΟΕΝΓΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου πραγματοποιεί εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους επαγγελματίες» και ομιλητή τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Σύρου πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, με αφορμή την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή». Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Η ΚΟΒ Σαντορίνης καλεί σε εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στο σινεμά «Villagio» (Μακεδονίας 5, Καμάρι), με θέμα «3η χρονιά πανδημία, η κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας, τι μπορούμε να κάνουμε» και ομιλήτρια την Δ. Σταματέλου.

-- Η ΚΟΒ Μεσολογγίου πραγματοποιεί εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής», στις 7 μ.μ. στη μικρή αίθουσα της Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική στις 8.30 μ.μ. στην ψαροταβέρνα «Αμβρακία».

Κυριακή 23 Οκτώβρη

-- Οι Κλαδικές Οργανώσεις Αρτας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση - σύσκεψη για «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής», στις 7 μ.μ. στην «Κασέτα, Μουσικό Καφενείο» (Αγ. Κωνσταντίνου 4).

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες αγωνιστές του ΕΛΑΝ στην επιχείρηση κατάληψης του γερμανικού ρυμουλκού πλοίου «Μαρία Αντουανέτα», που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1944, θα πραγματοποιήσουν στις Φρίκες στις 5.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ιθάκης της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Νόντας Μαυροκέφαλος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση για τους 59 εκτελεσθένους από τους ναζί στα Καλύβια Αγρινίου τον Ιούλη του 1944, στις 10.30 π.μ. στον χώρο του Μνημείου. Θα γίνει χαιρετισμός εκ μέρους του Παραρτήματος Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και θα ακολουθήσει ομιλία εκ μέρους της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ