Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μαχητικό μήνυμα αγώνα

Μήνυμα ανυποχώρητης πάλης για την υπεράσπιση και διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και καταδίκης του διαλόγου της απάτης, έστειλαν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλίας με τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς.

Στη Λάρισα μαχητικό ήταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μιλώντας ο Δ. Φιλιππίδης, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κατήγγειλε την ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την εγκληματική συμμετοχή τους στο διάλογο της απάτης και τόνισε ότι ο αγώνας πρέπει να ενταθεί όχι μόνο για την υπεράσπιση, αλλά και για τη διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Στην αναγκαιότητα συνέχισης του αγώνα αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Δ. Γεωργακόπουλος, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ. Ακολούθησε πορεία προς τη Νομαρχία.

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και άλλων φορέων, αντιπροσωπείες του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ κ.ά.

Στο Βόλο, εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι έδωσαν το «παρών» τους στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Ελευθερίας, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του νομού. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Απ. Νάνος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και χαιρετισμό απηύθυναν ο Χ. Ρούσης, γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Μ. Μαντζαβίνος, γραμματέας του Σωματείου Οδηγών Ταξί Μαγνησίας και ο Θ. Κατσίκας, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στην Καρδίτσα το αγωνιστικό συλλαλητήριο διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο. Ομιλητές στο συλλαλητήριο, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, ήταν ο Στ. Γούλας, πρόεδρος του ΕΚ και ο Σ. Τσιώνας, μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καρδίτσας.

Στα Τρίκαλα το συλλαλητήριο, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του νομού, έγινε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δ. Αρμάγος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και χαιρετισμό απηύθυνε ο Β. Μπαντέκας, πρόεδρος της ΕΛΜΕ. Ακολούθησε πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ