Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΝΤΕΛΗ
Αποκρούονται οι συκοφαντίες σε βάρος των κομμουνιστών

Να καταδικάσει τις ανυπόστατες φημολογίες και τα σενάρια για συνεργασία του ΚΚΕ με «χουντικούς» και άλλους μνηστήρες της καταδικασμένης στη συνείδηση του λαού μας πολιτικής, καλεί τους δημότες η ΚΟΒ Πεντέλης και Ν. Πεντέλης του ΚΚΕ, με αφορμή σχετικές συκοφαντικές φήμες.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ υπογραμμίζει για το θέμα: «Πρόσφατα, κάποιοι στην Πεντέλη, θέλοντας να οικειοποιηθούν τους αγώνες και την αγωνιστική 83χρονη πορεία του Κόμματος, εμφανίζονται να χρησιμοποιούν τον τιμημένο τίτλο του μέλους του Κόμματος, σε μια προσπάθεια να εγκλωβίσουν προοδευτικούς ανθρώπους στις επιλογές τους, σε αγαστή συνεργασία με τους σημερινούς δημοτικούς άρχοντες και τις πλειοψηφίες τους, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του λαού μας που οξύνονται εξαιτίας της πολιτικής τους. Καλούμε τον πεντελιώτικο λαό να περιφρουρήσει τα κατακτημένα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτικά του δικαιώματα για ειρήνη, δουλιά, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, πρόνοια, για Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των δημοτών και όχι των εκμεταλλευτών του. Να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η ψήφος του για "επικάλυψη με χρυσόσκονη" της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται σε βάρος του».

Αναφερόμενη στη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, η ΚΟΒ του ΚΚΕ τονίζει ότι «δίνεται σε μια περίοδο ολοκληρωτικής επίθεσης της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης ενάντια στα κεκτημένα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα». Τέλος, καλεί τους δημότες που έχουν διάθεση να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική, να στηρίξουν τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ και να αναδείξουν συνεπείς αγωνιστές στους δήμους και στις νομαρχίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ