Παρασκευή 5 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ ΕΥΔΑΠ Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στο νερό και οι θέσεις του ΚΚΕ - Για να δυναμώσει ο λαός, τώρα ισχυρό ΚΚΕ!», στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Ηρακλείου Αττικής καλούν στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, και η Κέλλυ Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Ημαθίας καλεί στη Νάουσα, στην πλατεία Καρατάσου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος από την πόλη της Νάουσας.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας καλεί στη Νέα Ιωνία, στον πεζόδρομο Π. Π. Γερμανού. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, και ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Κυριακή 7 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αττικής. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εβρου καλεί στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Φάρου. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ