Παρασκευή 5 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 10 π.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε σύσκεψη συνταξιούχων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΒΙΟΦΙΑΛ - Πωγωνίου και Ηροδότου). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΚΟ Λεονταρίου οργανώνει σύσκεψη γυναικών στο καφενείο «Ευθυμίου» με ομιλήτρια την Λήδα - Ξένια Αγγέλου, υποψήφια βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Δράμας στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, με θέμα: «Μεταφορές σύγχρονες - ασφαλείς - φθηνές, απαλλαγμένες από τις ματωμένες "ράγες" του κέρδους». Θα μιλήσει ο Χρήστος Λαρίσης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ν. Σμύρνης στην πλατεία. Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο Αντώνης Δαβανέλλος, υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθήνας, και ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει συναυλία με την Πολυξένη Καράκογλου.

-- Στις 8 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Μάκης Αραβανής και Βασίλης Νικάκης θα μιλήσουν σε σύσκεψη των ΚΟ Δυτικού Αγρινίου και Κατασκευών, στο καφενείο «115».

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Βλαχομαχαλά στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Παντελεήμονα με ομιλητή τον Νίκο Τέγο, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στο καφέ Αφών Τραυλοστάθη στην Κατούνα. Θα χαιρετίσει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11.30 π.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου στην πλατεία Μάχης της Κρήτης (Καγγέλη). Θα μιλήσει ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών στον προαύλιο χώρο του μουσείου ΠΕΚΑΜ με θέμα: «Παλεύουμε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν κόσμο καλύτερο! Ακούγεται παραμυθένιο... Μπορεί να γίνει πραγματικότητα;». Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ «Vodafone» στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 33). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Γαλατσίου στο cafe «Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36) με θέμα: «Γίνε πρωταγωνίστρια με δυνατό ΚΚΕ παντού, για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας!». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μενιδίου, με νέους της περιοχής, στο Στέκι της ΚΝΕ στο Μενίδι. Θα μιλήσει ο Πέτρος Καράμπελας, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ρέντη στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Στέλιο Μπενετάτο, υποψήφιο στη Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ζεφυρίου στο πάρκο «Κ. Λιάρος» στο Ζεφύρι, όπου θα μιλήσει η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής στη Δυτική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Ελευθερίου στο Πάρκο Θεοφιλά & Ζαφειροπούλου (Αγιος Ελευθέριος). Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ., στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης συγκέντρωση με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αθωνος, συγκέντρωση με αυτοαπασχολούμενους, με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Φίλιππος Μπαντής, υποψήφιος στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Κύθηρα, στο καφενείο «Ο Πλάτανος», θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα, στην πλατεία Κύπρου.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Ξηρομέρου στο καφέ «Μπουκουβάλας», στην παραλία Αστακού. Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στο Ληξούρι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ