Παρασκευή 5 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Το αντίπαλο δέος ήταν, είναι και θα είναι μόνο το ΚΚΕ!

Ο Κ. Γιαννάκος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «οι πολιτικές που εφάρμοσαν μέχρι σήμερα οι εναλλασσόμενες στην εξουσία κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, μόνες τους ή με τους πρόθυμους δορυφόρους τους, όχι μόνο δεν άμβλυναν τα προβλήματα, αλλά αντίθετα τα διόγκωσαν, αφού όλοι τους είναι εντολοδόχοι της ίδιας πολιτικής, που πηγάζει από την ΕΕ των καπιταλιστών, των τραπεζιτών και των παρασιτικών λόμπι, που στον βωμό του κέρδους δεν διστάζουν να θυσιάζουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές».

«Δεν είναι τυχαίο που όλες οι κυβερνήσεις που ανέλαβαν διαδοχικά την εξουσία πάτησαν πάνω στα γερά θεμέλια που βρήκαν από τις προηγούμενες, χτίζοντας πάντα ένα ακόμα αντιλαϊκό οικοδόμημα της άρχουσας τάξης στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού», συνέχισε, για να προσθέσει: «Το αντίπαλο δέος σε όλους αυτούς τους υπηρέτες του κεφαλαίου ήταν, είναι και θα είναι ένα και μόνο κόμμα: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Ο μοναδικός πολιτικός φορέας που πάνω από 100 χρόνια στέκει αταλάντευτα δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο, σε κάθε νέο και νέα, σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη, βάζοντας πλάτη όχι μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά και στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους του αγώνα! Γιατί ξέρει πολύ καλά πως για να κερδίσει ο εργαζόμενος πρέπει να χάσει το κεφάλαιο!».

«Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο συμπατριώτη μας, κάθε νέο και νέα, να μελετήσει τις θέσεις του Κόμματός μας, να βγάλει τα συμπεράσματά του για την πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν και ξαναζητάνε την ψήφο μας, καθώς και εκείνων που είναι πρόθυμα να συνταχθούν μαζί τους, στη νέα κυβέρνηση, και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ ακόμα κι αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί του, ώστε η δικαιολογημένη οργή του να γίνει δύναμη αγώνα. Γιατί το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και δεν ξεπληρώνει γραμμάτια στη διεθνή και εγχώρια ελίτ! Για να μπει φραγμός στη λεηλασία της φύσης και του ορυκτού πλούτου της Ηπείρου και ολόκληρης της χώρας μας από τις πολυεθνικές, με πρόσχημα τη δήθεν "πράσινη ανάπτυξη" και την "ενεργειακή επάρκεια"», υπογράμμισε.

«Προσωπικά, στα 40 χρόνια αδιάκοπης συμμετοχής μου σε κοινωνικούς, εργασιακούς, αυτοδιοικητικούς και συλλογικούς τομείς δράσης, από το ακριτικό Πωγώνι έως την ηπειρώτικη αποδημία και από το Πυροσβεστικό Σώμα έως τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, απεκόμισα μία ξεκάθαρη πολιτική σκέψη και άποψη που με οδηγεί στο να πράξω το σωστό (...) Αυτό δεν είναι άλλο από το να συμπορευτώ με το ΚΚΕ, το Κόμμα που πρωταγωνιστεί στην αδιάκοπη πάλη για τα συμφέροντα του λαού! Που αποτελεί τη σταθερή, συνεπή, έντιμη δύναμη και μπαίνει επικεφαλής του αγώνα σε όλα τα μέτωπα πάλης, σε όλη την Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο του λαού και της νεολαίας μας. Κάθε φορά που παλέψαμε και κερδίσαμε κάτι, το ΚΚΕ ήταν εκεί. Κάθε φορά που συγκινηθήκαμε, ανατριχιάσαμε, νιώσαμε ανάταση, το ΚΚΕ ήταν πάλι εκεί».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, τόσο προσωπικά όσο και ως μέλος της πυροσβεστικής οικογένειας, η πρόταση του Κόμματος να συμμετέχω σ' αυτήν τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας», συνέχισε και τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι «το μόνο κόμμα που διαχρονικά στηρίζει τον Ελληνα πυροσβέστη με έργα και όχι με ψεύτικες υποσχέσεις, τόσο μέσα στη Βουλή, με τις 52 Ερωτήσεις που κατέθεσε τους τελευταίους 15 μήνες, όσο και στους δρόμους του αγώνα».

«Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει κτήμα του λαού το πραγματικό μήνυμα των εκλογών της 21ης Μάη: Να μη βγουν ενισχυμένοι και δυνατοί αυτοί που έφεραν τον λαό σε αυτήν την κατάσταση, αλλά να βγει ισχυρός ο λαός! Και ισχυρός λαός σημαίνει ισχυρό ΚΚΕ.

Ολοι στον αγώνα για να εκλέξουμε κομμουνιστή βουλευτή στα Γιάννενα, από τους άξιους υποψήφιους, συντρόφους, αγωνιστές της ζωής, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον νομό μας», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ