Σάββατο 20 Μάη 2023 - Κυριακή 21 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Μονόδρομος η συμπόρευση με το ΚΚΕ

Σωτήρης Σωτηρόπουλος, καθηγητής Χημείας στο ΑΠΘ

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ αποτελεί στην παρούσα πολιτική συγκυρία μονόδρομο για όσους και όσες έχουν επιλέξει συνειδητά να πορευθούν στον ευρύτερο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς και αναζητούν συνοδοιπόρους με στέρεες αρχές, οραματική στρατηγική και καθαρές τακτικές. Συνοδοιπόρους στον συνεχή αγώνα για περισσότερη δημοκρατία, δημόσια Υγεία, δημόσια Παιδεία και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους και όλες. Με οργάνωση, συνέπεια αλλά και διαρκή διάλογο με την κοινωνία.

Ειδικά για τον χώρο της Ανώτατης Παιδείας, η πολιτική του ΚΚΕ εγγυάται τη διατήρηση του δωρεάν, δημόσιου και δημοκρατικού πανεπιστημίου και η συμμετοχή του στο κίνημα ενάντια στις επιθέσεις που αυτό δέχεται διαχρονικά, και με πρωτοφανή ένταση το τελευταίο διάστημα, ήταν και είναι αποφασιστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων του.

Στις εκλογές της 21 Μαΐου 2023 στηρίζουμε με την ψήφο μας το ΚΚΕ. Σε μια κοινωνία που αναζητά λύσεις στις διαδοχικές κρίσεις που βιώνει / της επιβάλλονται, η ενίσχυση του ΚΚΕ θέτει τις βάσεις της ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του χώρου της ριζοσπαστικής αριστεράς, του μόνου που μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα των πολλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ