Σάββατο 20 Μάη 2023 - Κυριακή 21 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εκλογές, μια πολιτική μάχη για το ΚΚΕ, για τη συνέχεια των ταξικών μας αγώνων, με αγωνίες, τρεχάλες, ξενύχτια, που τόσο κοντά σε φέρνουν με συντρόφους και συντρόφισσες σ' αυτόν τον μεγάλο, πλούσιο, ωραίο αγώνα για τον κομμουνισμό.

Πώς είναι δυνατό να μη μνημονεύσεις συντρόφους που «έφυγαν» γρήγορα, που νιώθεις με διαφορετικό τρόπο την απουσία τους!

Την συντρόφισσα και μοναδική φίλη Καίτη Φειδάκη, βράχο προσφοράς, αντοχής, εργατικής αλλά βαθιάς κομμουνιστικής συνείδησης, που παραμένει αξεπέραστη η απουσία της, όσο κι αν καταλάγιασαν ο πόνος, η θλίψη από την πρόωρη απώλειά της.

Τον σύντροφο και φίλο Βαγγέλη Σπηλιωτόπουλο, τον άγρυπνο γιατρό για όλους εκτός από τον εαυτό του, τον μυητή στη ημιχειμερινή κολύμβηση, τον γιατρό που μαζί με τη συνταγογράφηση μοίραζε τα φυλλάδια και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Τον σ. Βασίλη Σχίζα, τον στέρεο κομμουνιστή εργάτη, δοκιμασμένο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις της σχετικά πιο σύγχρονης περιόδου του Κόμματός μας, από το 1974.

Τον σ. Τάσο Χρονά, συνεργάτη στην τιτάνια προσπάθεια ιδεολογικής ανασυγκρότησης του Κόμματός μας μετά το 14ο Συνέδριο (1991).

Τον σ. Μάκη Μαΐλη, με ανεξίτηλη συμβολή στο τιτάνιο έργο της ιδεολογικής ανασυγκρότησης, της μελέτης της Ιστορίας του ΚΚΕ με στόχο την αναβάπτιση της κομμουνιστικής ιδεολογίας και το κομμουνιστικό ατσάλωμα μετά την εσωκομματική κρίση του 1991.

Τον σ. Βαγγέλη Μπούτα, πρωτοπόρο αγρότη συνδικαλιστή, αλλά αναγνωρισμένο πλατιά ως κομμουνιστή, πλαταίνοντας και όχι στενεύοντας το αγροτικό κίνημα με την κομμουνιστική του ιδιότητα.

Το αποτύπωμα του καθένα τους μοναδικό, δεν σβήνει.

Στη μνήμη τους, προσφορά 200 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματός μας και σε τούτη, τη σημερινή εκλογική μάχη.

Ελένη Μπέλλου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ