Τετάρτη 7 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Στο κατάμεστο θεατράκι του γνώριμου από τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ Πάρκου «Αντ. Τρίτσης», σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και θέμα «Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος», μίλησε χτες το βράδυ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος, άνθρωποι που συμπορεύονται μαζί του στον αγώνα και για την προστασία του περιβάλλοντος, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση, στην οποία παρεμβάσεις έγιναν από τους: Κώστα Γιαννάκο, ανθυποπυραγό ε.α., πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Δημήτρη Καραγιάννη, συμβασιούχο ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Βασίλη Μπέλλο, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Και Δημοφίλη Χαλκιώτη, από τη Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στον ΧΥΤΑ Φυλής, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και του Γραφείου του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής.

Παρευρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Λουίζα Ράζου, Μάκης Παπαδόπουλος, Θοδωρής Χιώνης, Θέμης Γκιώνης και Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Παρέστησαν επίσης άλλα μέλη της ΚΕ και αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του, Θοδωρή Κωτσαντή. Ακόμα, έδωσαν το «παρών» υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, όπως και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συγκεκριμένα οι: Νίκος Σταματόπουλος στο Ιλιον, Θοδωρής Σκολαρίκος στους Αγίους Αναργύρους - Καματερό, Βαγγέλης Σίμος στην Πετρούπολη, Νίκος Καραγιάννης στο Αιγάλεω και Μιχάλης Σελέκος στο Χαϊδάρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ