Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«904 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM»
Επιστρέφει δυναμικά με νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα

O «904 Αριστερά στα fm» επιστρέφει δυναμικά με νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα στις 20 του Νοέμβρη.

Ενα πρόγραμμα σύγχρονο, που θα συνδέει τις καλύτερες μουσικές διαδρομές από τις ρίζες τους... μέχρι το σήμερα.

Ευθυγραμμισμένο πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας όπως πάντα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες.

Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον πολιτισμό, αλλά και για τις τέχνες, για τις επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό.

Είναι το ραδιόφωνο που θες να ακούς!

Με αφορμή επίσης τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο «904» προσαρμόζει το πρόγραμμά του με έκτακτες εκπομπές.

Ηδη την αυλαία των αφιερωμάτων ενόψει της εξέγερσης του Πολυτεχνείου άνοιξε την Τρίτη 14 Νοέμβρη η εκπομπή «Το πεντάγραμμο του αγώνα». Ενώ χτες η νέα εκπομπή του «904», που θα στέκεται σε ιστορικά γεγονότα και διαδρομές, πραγματοποίησε αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο με τίτλο «Νοέμβρης 1973 (50 χρόνια μετά) Εμπνευση, γνώση και στήριγμα για τους λαϊκούς ξεσηκωμούς του μέλλοντος», βασισμένο στην πρόσφατη ομώνυμη έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής».

Σήμερα, Πέμπτη 16 Νοέμβρη, βγαίνει στον αέρα του «904 Αριστερά στα fm» με αντίστοιχο περιεχόμενο και η εκπομπή «Λογοτεχνικοί παλμοί της Θεσσαλονίκης», 7 με 8 το βράδυ.

Αύριο Παρασκευή 17 Νοέμβρη όλη μέρα ο «904 Αριστερά στα fm» προσαρμόζει αντίστοιχα το πρόγραμμά του αποδίδοντας τιμή στους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ