Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ
Παρεμβάσεις της ΚΝΕ στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης

Πάτρα
Πάτρα
Η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ πραγματοποίησε χτες μαχητική παρέμβαση στην Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να εκφράσει για ακόμη μια φορά αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, στο πλαίσιο της Διεθνούς Μέρας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Η ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ καλεί κάθε φοιτητή και φοιτήτρια, κάθε νέο και νέα που αγανακτεί με την κατάσταση που βλέπει, να συνεχίσει πολύμορφα να εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό. «Η σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι η πλευρά της κοινωνικής προόδου, της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, ο δρόμος της ανατροπής με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό!», προσθέτει.

«Η Ιστορία έχει μία σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!», ήταν το αποφασιστικό μήνυμα της Περιφερειακής Οργάνωσης Πανεπιστημίου Πατρών της ΚΝΕ, που στάλθηκε επίσης το πρωί της Τετάρτης για τη Διεθνή Μέρα.

Πραγματοποιώντας συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία του ιδρύματος, φοιτητές διαφόρων σχολών κάλεσαν να συνεχιστεί με κάθε τρόπο αυτή η έκφραση αλληλεγγύης από τη νεολαία και τον λαό και το επόμενο διάστημα.

Σημείωσαν ότι κανένας δεν μπορεί να είναι εφησυχασμένος από την εύθραυστη εκεχειρία και υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να αναδειχθεί η αλήθεια για τα δεινά που υφίσταται για δεκαετίες ο λαός της Παλαιστίνης από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ αλλά και της ΕΕ.


Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ