Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Προβολή ταινίας στο πλαίσιο της Μέρας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Αρνήθηκε η δημοτική αρχή την προβολή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!

Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, μαζί με εργατικά σωματεία της πόλης, οργανώνει προβολή ταινίας στο πλαίσιο της Μέρας Αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό Λαό, αύριο, Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Εβρου.

Θα προβληθεί η ταινία «3.000 νύχτες» της Παλαιστίνιας σκηνοθέτριας Mai Masri, ενώ θα χαιρετίσει ο Hani Tzamper, Παλαιστίνιος γιατρός.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση άλλαξε χώρο, λόγω άρνησης της δημοτικής αρχής να προβληθεί η ταινία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, παρόλο που υπήρχε αρχικά συμφωνία.

Οπως σημειώνει η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας, ως έκφραση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στη σφαγή, φαίνεται πως ενοχλεί τη δημοτική Αρχή, η οποία «είναι ταυτισμένη με τη γραμμή της κυβέρνησης, που θέλει να επιβάλει σιγή σε κάθε φωνή και κάθε φορέα που τολμά να υπερασπιστεί τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και αντιτάσσεται στην εμπλοκή της Ελλάδας σε σχεδιασμούς και πολέμους που καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά συμφέροντα του λαού μας, ενώ την ίδια στιγμή θέτουν τη ζωή όλων μας σε κίνδυνο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ